Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 09

Trimpad 12
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Na een moeizame reis om het sportpark van Hermes DVS in Schiedam te vinden, begon deze wedstrijd 15 minuten later, waarvoor dank aan de scheidsrechter en de thuisspelende ploeg.

Woerden begon direct scherp aan de wedstrijd en bleef dit ook door de hele wedstrijd heen, de rondlopende aanvallers waren moeilijk te verdedigen, de middenvelders die veel omschakelmomenten eruit haalde direct en als slot op de deur stond de verdediging zeer goed deze wedstrijd, onze keeper had weinig te doen, maar bleef ook foutloos.

De 0-1 werd gemaakt na mooi combinatiespel. Jacinto Papilaya, Leroy Scholman en Bram Bastmeijer speelde de verdediging uit en laatst genoemde gaf de bal hoog over de keeper heen en werd binnen gekopt door Roman Getrouw. Woerden domineerde het balbezit in de gehele wedstrijd en ging hier goed mee om.

Hermes DVS ging na de rust direct op zoek naar de 1-1 alleen bleef Woerden goed verdedigen. De 0-2 kwam uit een hoekschop genomen door Bram Bastmeijer die zijn 2e assist pakte, de hoekschop werd binnen gekopt door Mike van Essen. Vijf minuten later kopte Sven van Lunteren de volgende hoekschop binnen op aangeven van Leroy Scholman.

Ons 1e elftal kan tevreden terug kijken en laat zien dat ze klaar zijn voor de 1e wedstrijd van de competitie. Volgende week komt Rohda '76 bij ons op bezoek. In de stand van de beker is Woerden op gelijke hoogte gekomen met koploper Hermes DVS dat uitgespeeld is. Of Woerden doorgaat in de beker is nog afhankelijk van de uitspraak van de tuchtcommissie inzake de gestaakte wedstrijd bij vv Loosduinen.

Het 2e elftal verloor met 7- 0 bij Oliveo en ligt uit de beker. De 19-1 speelde tegen RKAVV gelijk en gaat als poulewinnaar door naar de knock-outfae van de beker. De 17-2 verloor met 5-0 bij het sterke Jodan Boys en is uirgebekerd.
Voor deze 3 teams begint zaterdag de competitie.