tel. 0348-415757

Opstelling

Eerste puntverlies maar ploeg staat wel 2e.

Ons eerste elftal heeft het zichzelf zeer lastig gemaakt in de derde competitiewedstrijd tegen het fysieke SIVEO. Beide ploegen hadden dit seizoen nog niet verloren.

Op eigen veld moest Woerden echter het eerste puntverlies verwerken. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-1.
Door de vele fouten in balbezit en veel spelers die niet bereikbaar waren, kwam Woerden niet lekker in de wedstrijd. SIVEO, dat als team opereerde,  onderschepte veel ballen op het middenveld.

Na een minuut of 15 kwam SIVEO op 0-1 door scherp te zijn bij een rebound, nadat de vrije trap in eerste instantie gekeerd werd door Nick Rekers. Veel kansen waren er deze wedstrijd niet. In de 65e minuut kreeg SIVEO een strafschop en moest Woerden ook nog verder met 10 man. De strafschop werd gekeerd door Nick Rekers en dit gaf de 10 spelers van Woerden een boost om toch te knokken voor een punt. En die kwam er na een rommelige situatie voor het doel van SIVEO waarbij het Sven van Lunteren was die de bal het laatste zetje gaf. Ondanks een paar kansen bleven beide ploegen op een gelijkspel steken.

Door dit resultaat (en de andere uitslagen) is Woerden gestegen naar de 2e plaats achter titelkandidaat SCH '44 dat slechts met 1-0 won van Linschoten.
Aanstaande zaterdag gaat Woerden op bezoek bij Alphense Boys. Deze ploeg verloor de eerste twee wedstrijden met grote cijfers maar verloor nu slechts met 1-0 van NSV '46.

Het 2e elftal speelde midweeks haar eerste competitiewedstrijd en speelde op eigen veld met 0-0 gelijk en verloor zaterdag, ook op eigen terrein, met 1-2.  Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Floreant.

De 19-1 verloor woensdag onverdiend met 1-0 bij Sportlust en afgelopen zaterdag op eigen veld met 0-3 van Spirit. De 17-1 was vrij.