Na monsterscore, nu een gelijke stand. - SC Woerden

Na monsterscore, nu een gelijke stand.

Woerden JO9-4

-

Alphia JO9-3

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 11

Datum

10 september 2022 8:30

Scheidsrechter

spelbegeleider

Accommodatie

Sportpark Woerden
Steinhagenseweg 7
3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

 

Wedstrijdverslag SC Woerden JO 9 – 4 tegen Alphia JO9-3  gespeeld op 10 september 2022

De tweede wedstrijd van het seizoen maar de eerste thuiswedstrijd dus ook dit keer weer genoeg nieuwigheid om aan te wennen.

Dit keer ontvingen we onze tegenstanders in het indrukkwekkende colloseum van SC Woerden. Klein detail was dat dit imposante stadion in allerhaast nog wel even neergezet moest worden door enkele ijverige ouders. Vanaf deze plek wil ik jullie hartelijk danken voor jullie inspanningen! Het is geweldig om te zien hoe iedereen zijn schouders eronder zet om het voor onze kinderen mogelijk te maken om lekker te sporten.

Speciale dank gaat uit naar Adi onze spelbegeleider van vandaag (en parttime hoofdscout).

Dit keer deden mee: Sean, Adam, Bruno, Nikki, Madelief, Ole en Aiden

Helemaal suf getikt door de warming up van coach Johan zagen we een aantal gedaantes opdoemen. “Oh dat gaat wel goedkomen” was de eerste reactie maar toen kwam het besef dat ze nog 100 meter ver op de parkeerplaats waren. Toen ze dichterbij kwamen bleken de spelers van Alphia soms wel twee keer zo groot als onze helden.

En dat hebben we geweten. Bruno kreeg een uppercut te verwerken waar Rico (meneer Verhoeven voor jullie maar ik mag Rico zeggen…) een puntje aan kon zuigen, Ole claimt dat de kracht die tegen zijn knie kwam buitenaards was en Adam acht het mogelijk dat de Yeti himself hem omver heeft gelopen.

Maar ondanks deze intimiderende taferelen bleef SC Woerden JO9-4 gaan. Onvermoeibaar en onverstoorbaar storten ze zich telkens weer in het gedruis.

Toch stonden we binnen de korste keren achter maar de veerkracht van het team was prachtig om te zien. De kopjes gingen niet hangen telkens viste Sean resoluut de bal uit het net om hem naar het midden te brengen. Meerdere malen hoorde ik in het veld “het kan nog” of “nog niets aan de hand”.

Met een aantal mooie acties lukte het inderdaad om gelijk te komen en vanaf daar werd het spannend. Op het scorebord ging de stand gelijk op en ook op het veld deden de teams niet voor elkaar onder.

Uiteindelijk werd het 7 – 7 en dat is een prima resultaat! Volgens mij waren de Woerdense goals gemaakt door Adam (3),  Sean (3) en Ole (1) maar ik neem mij bij deze opnieuw plechtig voor om dat tijdens de wedstrijd vast te gaan leggen om dit nauwkeuriger te kunnen weergeven in het wedstrijdverslag. Als dat net zo succesvol gaat blijken te zijn als mijn goede voornemens met nieuwjaar dan zou ik u voorzichtig willen meegeven niet teveel hoop hierop te hebben.

Terugkijkend op deze wedstrijd is het voor ons allemaal leerzaam geweest, na de 19 – 0 van vorige wedstrijd. Even voetjes weer op de grond.

Goed om te zien dat de tribune rijkelijk gevuld was met supporters. Hopelijk volgende thuiswedstrijd weer want ik blijf het nog wel even herhalen voor uw kind is het priceless dat u daar staat en het een stukje mee kan beleven.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!