Oud Wulfseweg 2
3992LT
HOUTEN
tel. 030-6372179

Bij koploper Houten heeft Woerden 1 een 4-0 nederlaag moeten slikken. De eerste helft speelde Woerden een gelijkopgaande wedstrijd waarbij Sven van Lunteren in de 19e minuut dé kans op een voorsprong mistte.

Rond de thee pauze werd de wedstrijd beslist. In de laatste 5 minuten voor rust wist Houten 2x te scoren en direct na rust kreeg Woerden een strafschop tegen.

Woerden bleef hard werken maar kwam een half uur voor het einde ook nog eens met 10 man te staan. Vanwege het wegschoppen van een bal kreeg Kees Jansen geel en toen hij daar commentaar op had kreeg hij ook nog eens zijn 2e gele kaart.

Woerden bleef hard werken en wist de schade beperkt te houden. In de slotfase scoorde Houten nog de 0-4.

Woerden leed dus een geflatteerde nederlaag en zakte verder op de ranglijst. Met een goede inzet en betere discipline moeten de blauwwitten toch in staat zijn om de komende weken de benodigde punten te pakken. Dat begint a.s. zaterdag al met een thuiswedstrijd tegen het roemruchte Elinkwijk uit Utrecht.

De opstelling was: Nick Mansveld, Sven van Lunteren, Aime v.d. Bovenkamp, Kees Jansen, Mart Luijten, Jesper Kleiweg, Leander Verheul (Annas Bouharab), Paul Vroege, (Noah Bramer), Leroy Scholman en Martijn Plug.