4102KD
CULEMBORG
tel. 0345-515803

Ploeg loopt weg van onderste plekken

Op bezoek bij vv Vriendenschaar heeft Woerden 1 een kostbare zege behaald. Na de rust was het Bram Bastmeijer die de winnende goal maakte.

In Culemburg begon Woerden de wedstrijd met goeie energie maar hield het de bal te weinig in bezit. Beide ploegen kregen kansen. De grootste mogelijkheid was voor Kees Jansen. Hij mistte echter een strafschop. Iets wat hem zelden gebeurt.

In de 70e minuut viel de enige treffer van de wedstrijd. Een vrije trap van Jorn van Lunteren werd afgerond door Bram Bastmeijer. Het was Vriendenschaar dat daarna het meeste balbezit had maar door de goede organisatie op eigen helft kreeg de thuisploeg weinig kansen.

Woerden had enkele snelle omschakelmomenten maar deze werden of niet goed uitgespeeld of afgevlagd door de assistent-scheidsrechter.

Het bleef dus 0-1 en dit betekende dat Woerden al 4 wedstrijden ongeslagen is en voor het eerst in de veilige zone staat.

Aanstaande zaterdag wordt het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht uitgespeeld. Op eigen veld speelt Woerden dan nog 13 minuten. De wedstrijd wordt hervat met een voorsprong van 3-1 waarbij Zwaluwen Utrecht nog met 9 man in het veld staat. De wedstrijd wordt hervat met een vrije trap voor Nieuw Utrecht op zo'n 19 meter van het strafschop gebied.

De opstelling was: Nick Mansveld, Sven van Lunteren, Kees Jansen, Jorn van Lunteren, Leroy Scholman, Ryan Buijt, Noah Bramer, Mart Luijten (Paul Vroege), Roman Getrouw (Bram Bastmeijer), Anass Bouharab (Jesper Kleiweg) en Ingmar Rollof (Hoesein Hamoud).