Sportpark Rijnvliet 3
3545EA
UTRECHT
tel. 030-6701762

Het debuut van Woerden 1 in de 3e klasse heeft geen succes opgeleverd. Op bezoek bij Nieuw Utrecht was de jonge ploeg niet opgewassen tegen de ervaren het fysieke en intimiderende spelletje van de thuisploeg.

Het ervaren Nieuw Utrecht begon het duel prima en zette Woerden flink onder druk. Woerden kwam er in de beginfase nauwelijks uit maar voorkwam een tegentreffer. Na zo'n 10 minuten kwamen de blauwwitten beter in de wedstrijd en kreeg het ook wel wat mogelijkheden. Toch was het Nieuw Utrecht dat na 20 minuten de 1-0 op het scorebord zette. De Utrechters kregen ook kansen op 2 of 3 nul maar wisten deze niet te verzilveren. Woerden kreeg ook wel wat halve kansen maar de 1e helft werd met de 1-0 afgesloten.

Na de rust kwam Woerden beter uit de kleedkamer en speelde meer naar voren. Het kreeg ook wel mogelijkheden. De handelingssnelheid was echter niet altijd hoog genoeg om tot succes te komen. Toen na 80 minuten keeper Nick Mansveld een aanvaller aantikte kreeg Woerden een strafschop tegen welke benut werd. Woerden probeerde nog wel wat maar kwam niet tot uitgepeelde kansen.

Na afloop was de conclusie duidelijk: Woerden zat zeker niet in de wedstrijd, de ploeg leed veel onnodig balverlies en was niet altijd bestand tegen de heetgebakerde spelers van Nieuw Utrecht.

Aanstaande zaterdag krijgt de ploeg de kans om iets recht te zetten. Dan krijgt het Lopik op bezoek. Een ploeg welke de eerste wedstrijd met 1-2 verloor van VVIJ.

De opstelling was: Nick Mansveld, Sven van Lunteren, Ryan Buijt (Niels Boer), Leroy Scholman, Mart Luyten (Hoesein Hamoud), Kees Jansen, Leander Verheul, Roman Getrouw (Ber de Vor), Aimé v.d. Bovenkamp, Noah Bramer en Jacinto Papilaja