Heemradenlaan 7
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

Na de korte onderbreking van een week (herfstvakantie) is de competitie van het 1e weer hervat. Het werd bij IJFC in IJsselstein een 3-0 nederlaag.

Bij SC Woerden maakte Jorn van Lunteren zijn debuut. Nadat hij gestopt was bij Sportlust was hij nu gerechtigd om bij Woerden te gaan spelen.

Woerden speelde een matige eerste helft waarbij veelvuldig de bal zomaar ingeleverd werd bij de thuisploeg. Dit was ook mede de oorzaak van de 1e tegengoal waardoor Woerden na 11 minuten met 1-0 achter kwam te staan.  Woerden kende verkeerder anames, speelde te kort in, maakte de verkeerde keuzes en was ook niet scherp om het IJFC lastig te maken. Na 38 minuten stond dan ook de 2-0 op het scorebord.

In de rust werden er 3 man gewisseld. In de 2e helft leek Woerden zich wat te herpakken maar op een enkele kans na werd het niet echt gevaarlijk. Aan de andere kant moest Nick Mansveld wel de nodige kansen van IJFC pareren. Als het op zo'n moment 5-0 staat heeft Woerden niets te zeggen. De 3-0 viel nog in de blessuretijd.

Aanstaande zaterdag speelt Woerden op eigen veld. Dan komt titelkandidaat Houten op visite. Dat er dan uit een ander vaatje getapt moet worden lijkt wel duidelijk.