WOERDEN
tel. 0348-415757

Opstelling

Woerden stijgt op de ranglijst

De thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen DVSU leverde voor Woerden 1 een 3-1 zege op.

De gasten uit Utrecht begonnen sterk aan de wedstrijd met direct al grote kansen. Rond de 10e minuut werd de bal van de doellijn van Woerden weg gewerkt en na 10 minuten was dit nog een keer nodig. Woerden had het lastig maar scoorde toch het openingsdoelpunt. Anass Bouharab controleerde een lange bal van Ryan Buijt, gaf de bal in de loop mee aan Bram Bastmeijer die daarna rustig de bal binnen tikte. Deze voorsprong was maar van korte duur. De spits van DVSU stond op de goeie plek om de bal binnen te koppen na dat een voorzet op de paal belandde en terug het veld in viel.

Woerden kwam na de rust sterk uit de kleedkamer en was veel momenten in de 2e helft de baas op het veld met én zonder bal. De beloning kwam na ruim 60 minuten. Roman Getrouw kreeg in een kluts situatie de bal aangespeeld van Ingmar Rollof en schoot de 2-1 beheerst in het net. Maar de ontlading kwam in minuut 82 toen Noah Bramer de bal het doel in schoot na een afgeslagen vrije trap.

Zaterdag gaan de mannen op reis naar Culemborg om daar de laatste uitwedstrijd van dit kalender te spelen tegen Vriendenschaar. De aanvang is om 14.30 uur.