R. de Groot

Accommodatie

Onbekend

Jacinto Papilaja scoort 3x

In de aanloop naar de competitiestart van aanstaande zaterdag, uit bij VEP, boekte Woerden 1 haar eerste zege in de reeks van 3 bekerwedstrijden.

In Rotterdam werd het bij de voetbalvereniging Blijdorp een duidelijke 1-4 overwinning.

Woerden speelde de eerste helft goed en verzorgd voetbal. De ploeg verdedigde sterk en gaf nauwelijks een kans weg. Zelf mistte het diepgang om tot kansen te komen.  De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust kreeg Kees Jansen een directe rode kaart en moesten de blauwwitten dus met 10 man verder. Mike Vrolijk viel op een geweldige wijze in en stelde Jacinto Papilaja in staat om de openingstreffer te maken.  Papilaja wist ook de 0-2 te maken. Een corner van Ingmar Rollof werd door Sven van Lunteren terug gelegd waarna Papilaja zijn 2e doelpunt maakte.  Vanuit een strafschop kwam de thuisploeg in de wedstrijd maar nog geen minuut later was het weer Vrolijk die de assist voor de 1-3 aantekende. Papilaja bekroonde zijn goede spel met z'n 3e goal.  Blijdorp kreeg hierna ook een rode kaart

Mike van Essen kreeg daarna voor Woerden een strafschop mee waarbij de overtreding een rode kaart voor de thuisploeg opleverde. Sven van Lunteren benutte de strafschop.

Door deze zege is Woerden in de bekerpoule na winnaar VCS als 2e geeindigd. Het verloor verloos van VCS, speelde gelijk tegen IJvv Zwervers en won dus van Blijdorp.

Aanstaande zaterdag begint de competitie met een kraker. Dan gaat Woerden op bezoek bij stadgenoot VEP.  Bij deze wedstrijd worden een beperkt aantal toeschouwers toegelaten. Als je de wedstrijd bij wilt wonen moet je je via de site van VEP registreren.  Later deze week volgt meer informatie.