Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 09

Steinhagenseweg 7
3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Met nog twee wedstrijden te gaan voor dat de competitie gaat beginnen stond de wedstrijd tegen SV Erasmus op het programma, dit was ook de 1e officiele thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Woerden kwam eerst niet echt lekker in de wedstrijd, maar kwam wel terecht op een 1-0 voorsprong uit een hoekschop die werd binnen gekopt door Aimè van de Bovenkamp in de 12' minuut. Hierna vergat Woerden door te gaan waardoor Erasmus in een omschakelmoment op 1-1 kwam, 10 minuten later kwam de uit Den Haag afkomstige tegenstander zelfs op een 1-2 voorsprong.

In de 2e helft ging Woerden steeds beter voetballen en kwam het in de 70' minuut op 2-2 door Berry Hof en in de 80' minuut was Leroy Scholman scherp na een foutje van de keeper van Erasmus en schoot de 3-2 binnen.
Woerden kwam niet meer in de problemen en maakte zelfs in de 86' minuut nog 4-2 wederom een doelpunt van Leroy Scholman.

Doordat Hermes DVS van Loosduinen won staat deze club met 6 punten uit 2 wedstrijden bovenaan. Woerden volgt met 3 punten en is in afwachting van hetgeen er met de gestaakte wedstrijd van vorige (tegen Loosduinen) gaat gebeuren. In ieder geval gaat Woerden aanstaande zaterdag op bezoek bij Hermes DVS.

Het 2e elftal verloor met 1-3 van VELO. De O19-1 (hoofdklasse) won met 3-2 van Katwijk 19-1 en onze O17-1 (divisie 7) won de derby van Sportlust O17-1 met 3-1.