Datum

7 september 2021 20:00

Accommodatie

Onbekend

Dinsdagavond speelde ons 1e elftal een oefenwedstrijd tegen het bekende Aarlanderveen dat uit komt in de 3e klasse, onder leiding van een hele goeie scheidsrechter Hoogerbrugge.

SC Woerden startte de eerste 20 minuten scherp aan de wedstrijd, vaak werd de vrije man gevonden op het middenveld en er werd snel naar het doel gespeeld met verzorgd voetbal, toch kwam Woerden op 0-1 achterstand,. Na een ongelukkige pass op het middenveld werd er door Aarlanderveen snel omgeschakeld en goed afgemaakt, dit was direct ook de ruststand.

Woerden begon 2e helft in een andere formatie en een andere manier van druk zetten, het werd snel opgepakt en leverde na 5 minuten ook de 1-1 op uit een mooie individuele actie van Leroy Scholman.

Woerden en Aarlanderveen waren in de 2e helft gelijkwaardig en het was Aarlanderveen dat op 1-2 kwam. Nadat de speler van Aarlanderveen werd weg gestoken kon zijn medespeler hem van dichtbij binnen tikken. Woerden kwam snel weer op gelijke hoogte.  Een goede actie van Leroy Scholman betekende 2-2.

De thuisploeg trok ook nog aan het langste eind door een vrije trap van Leroy Scholman en een communicatie fout achterin bij de uit ploeg.  Joel Prince maakte de 3-2. Woerden pakte  een mooie oefenzege tegen een sterke oefentegenstander.