3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Opstelling

De thuiswedstrijd van Woerden 1 tegen Nieuw Utrecht is geen succes geworden. Na een achterstand van 0-2 wist Woerden nog wel terug in de wedstrijd te komen maar slaagde de ploeg er niet in om de verdiende gelijkmaker te scoren.

Ten opzichte van vorige week was de ploeg op enkele plekken gewijzigd. De wedstrijd ging gelijk op maar na 20 minuten wist de ploeg uit de Domstad de openingstreffer te maken. Toen een kwartier later de stand 0-2 was leken donkere wolken zich boven de ploeg samen te pakken.

Twee minuten later zat Woerden toch weer in de wedstrijd. Het was Sven van Lunteren die met een kopbal de stand op 1-2 bracht.

Na de rust stroopte Woerden de mouwen op een kreeg het kansen op de gelijkmaker. Jorn van Lunteren werd binnen het strafschopgebied onderuit gehaald maar schoot de penalty zelf hoog over. Zijn broer Sven stond even later voor open doel maar wist de gelijkmaker ook niet te scoren. Ook waren er binnen de zestien nog wat hachelijke situaties waarbij de bal net niet goed viel. Het geluk ontbrak.

Nieuw Utrecht pakte ondertussen alles aan om de winst binnen te halen. De ploeg wist door tijdtrekken het tempo uit de wedstrijd te halen. De 10 minuten blessuretijd was dan ook niet meer dan terecht.

Ondanks dit verlies staat Woerden nog steeds op de veilige 8e plek. Aanstaande zaterdag gaat het team op bezoek bij hekkensluiter Lopik. Deze ploeg speelde afgelopen zaterdag verrassend gelijk bij titelkandidaat VVIJ.

De wedstrijd in Lopik begint om 14.30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Lopik, Rolafweg Zuid 1-a, 3411 ND in Lopik.

De opstelling was: Nick Mansveld, Sven van Lunteren, Aimé v.d. Bovenkamp, Kees Jansen, Jorn van Lunteren, Jesper Kleiweg, Leroy Scholman, Ingmar Rollof, Ryan Buijt (Bram Bastmeijer), Paul Vroege (Hoessein Hamoud) en Annas Bouharab (Noah Bramer).