3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Opstelling

De wedstrijd tussen Woerden 1 en Zwaluwen Utrecht heeft het einde niet gehaald. Bij een 3-1 voorsprong voor Woerden werd de wedstrijd gestaakt.

Woerden begon de wedstrijd sterk en stond na een kwartier al met 2-0 voor, Leander Verheul en Kees Jansen waren de doelpuntenmakers.
Zwaluwen Utrecht kon daar weinig tegenover zetten en de frustaties namen toe. Zo kreeg een speler een rode kaart. Zonder dat er een bal in de buurt was schopte hij uit het niets een verdediger van SC Woerden.  In het tumult dat hierop volgde besloot de scheidsrechter de wedstrijd tijdelijk te staken.

Na de afkoelingsperiode werd er nog 6 minuten doorgespeeld waarna het tijd werd voor de theepauze.

Met 10 man wisten de Utrechters op 2-1 te komen waarna Kees Jansen vanuit een strafschop de 3-1 op het scorebord zette. Zo'n 8 minuten voor tijd kreeg Zwaluwen Utrecht een vrije trap, net buiten het strafschopgebied, welke snel genomen werd. De scheidsrechter had echter aangegeven dat de vrije trap pas genomen mocht worden na zijn fluitsignaal en wilde de vrije trap over laten nemen. Hierna liepen de emoties hoog op waarna de scheidsrechter de wedstrijd definitief staakte.

Volgende week is Woerden vrij.

De opstelling was: Nick Mansfveld, Aimé v.d. Bovenkamp, Sven van Lunteren, Kees Jansen, Jesper Kleiweg (Paul Vroege), Leroy Scholman, Ryan Buijt, Noah Bramer (Annass Bouharab), Bram Bastmeijer (Luc Pessel), Leander Verheul en Mart Luijten.