Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Woerden wint met 6-0

De eerste wedstrijd van dit seizoen op eigen veld betekende voor het 1e elftal een klinkende 6-0 zege op streekgenoot Sportief.

Woerden begon de wedstrijd energiek en wist na een kwartier op voorsprong te komen. Een lange bal van Sven van Lunteren op Jesper Kleiweg, die de bal op zijn borst mee nam, legde de bal af welke door Mike Vrolijk afgerond werd: 1-0. Het was Jesper Kleiweg welke een fout in de opbouw van Sportief genadeloos afstrafte en de 2-0 op het scorebord zette.

Nog voor de rust was de wedstrijd beslist. Een goeie combinatie tussen Sven van Lunteren en Jesper Kleiweg resulteerde vanaf rechts in een strakke voorzet welke door nieuweling Mike van Essen geweldig mooi binnengetikt werd.

Na de rust betekende een lange bal van keeper Nick Rekers de 4-0. Het was Leroy Scholman (zijn vader speelde zelf vroeger als spelverdeler in het eerste) die 2 verdedigers te slim af was

Nadat Mike Vrolijk in het strafschopgebied gevloerd werd was het Sven van Lunteren die de penalty op zijn naam zette, 5-0. Othman Hajji, de matchwinner bij VEP - Woerden, viel in en maakte de 6-0.

Analyserend zat Sportief op geen enkel moment in de wedstrijd. Woerden wist de wedstrijd gemakkelijk onder controle te houden. Opnieuw maakte een jeugdspeler zijn debuut. De normaal in de 19-1 uitkomende Bram Bastmeijer mocht onder luid applaus van zijn teamgenoten in de 2e helft de plek van Mart Luijten innemen.

Na 2 wedstrijden zijn SCH '44, Zevenhoven, Rohda '46 en Woerden nog zonder puntverlies.

Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij het nog puntloze Bodegraven.