Scheidsrechter

KNVB

Accommodatie

Onbekend

Bij het altijd lastige Bodegraven heeft Woerden 1 een verdiende zege geboekt. In verband met de Corona crisis was er geen publiek aanwezig en werd het na een ruststand van 1-2 uiteindelijk 3-4.

Door de afwezigheid van Nick Rekers begon Olaf Coljé op de goal welke daarvoor al met het 2e elftal had gespeeld.

Woerden begon het duel sterk em creërde in de eerste 20/25 minuten veel kansen maar verzuimde om doelpunten te maken. Toch kwam Woerden door een assist van Leroy Scholman op Jesper Kleiweg op 1-0. Bodegraven kwam daarna door een onoplettendheid van Woerden bij een snel genomen vrije trap weer op 1-1 waarna Jacinto Papilaja een scherpe voorzet van Aimé v.d. Bovenkamp keurig binnen kopte: 1-2.

De 2e helft was van Woerdenzijde wat minder. De thuisploeg scoorde vanaf 40 meter vanuit een vrije trap en was de score weer in evenwicht. De blauwwitten kwam toch weer op voorsprong. Het was opnieuw v.d. Bovenkamp die vanaf rechts een voorzet afleverde welke opnieuw door Papilaja werd afgerond: 2-3. Woerden leek de wedstrijd door een goal van Jesper Kleiweg (opnieuw op aangeven van Scholman) te beslissen maar de dienstdoende arbiter gaf in de laatste minuut van de blessuretijd nog een strafschop aan Bodegraven welke door keeper Olaf Coljé net niet gekeerd werd. Nadat Woerden weer aftrapte klonk het laastste fluitsignaal.

Doordat Rohda '76 verloor en Zevenhoven en SCH '44 wonnen staat Woerden gezamenlijk met de 2 laatstgenoemde clubs bovenaan. De drie clubs wonnen alledrie de gespeelde wedstrijden. Aanstaande zaterdag staat er een échte kraker op het programma. Dan ontvangt Woerden dé titelkandidaat SCH '44 uit Harmelen waarbij diverse spelers met een SC Woerden verleden spelen. Onder andere keeper Nick Mansveld, Stanley Mailoa, Jeffrey Buijt en goalgetter Joey van Bemmel zitten in de selectie van de geelzwarten.

Het duel begint om 14.30 uur en wordt jammer genoeg zonder publiek gespeeld.