3446GP
WOERDEN
tel. 0348-415757

Opstelling

Na de thuisoverwinning in de derby tegen VEP stond afgelopen zaterdag de volgende derby alweer op het programma.  Op eigen veld werd het tegen Kamerik een eenvoudige 6-0 overwinning.

Woerden begon scherp aan de wedstrijd en na èèn minuut stond al de 1-0 op het scorebord. Na een voorzet van Roy van Steenis was het Bram Bastmeijer die hem binnen schoot onder de keeper door. Hierbij stopte het niet want 3 minuten later lag de 2-0 al in het netje, Jacinto Papilaja gleed de voorzet van Jesper Kleiweg binnen. De eerste helft kwam Kamerik nog tot 1 grote kans die heel goed gepakt werd door Nick Rekers en bij Woerden werd er een doelpunt afgekeurd, omdat een ander team een bal op ons veld schoot.

Na de rust kwam Woerden sterk uit de kleedkamer want binnen èèn minuut lag de 3-0 er al in door Ingmar Rollof. Hij werd voor een leeg doel gezet door Jeffrey Vlug. Na een assist van Jesper Kleiweig mocht diezelfde Vlug zelf de 4-0 op het scorebord zettenen.  Voor Vlug betekende dit zijn eerste doelpunt voor SC Woerden.

Hier stopte het niet bij, want Kleiweg was de man van de assisten in deze wedstrijd, de volgende bal gaf hij weer op Jacinto Papilaja af die hem van de 20 meter binnen schoot. Woerden sloot een hele goeie wedstrijd af met een geweldig doelpunt vanaf de middenlijn. Ingmar Rollof zag de keeper te ver voor zijn doel staan en schoot hem over hem heen er in.

Door deze zege en het gelijke spel van SCH staat Woerden op gelijke hoogte met de koploper uit Harmelen. Kwa verliespunten staat Zwammerdagm echter bovenaan. Zij hebben nog geen puntverlies geleden.

Woerden gaat zich nu opmaken voor een reeks wedstrijden tegen de ploegen uit het "linker rijtje".

Zaterdag gaat de ploeg naar Nicolaas Boys dat toch ook wel een titelkandidaat is. Daarna volgen wedstrijden tegen Linschoten,  Zevenhoven en SCH '44.