Na spannende strijd trokken we aan het kortste eind. - SC Woerden

Na spannende strijd trokken we aan het kortste eind.

Zwammerdam JO9-1

-

Woerden JO9-4

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 11

Datum

17 september 2022 9:30

Scheidsrechter

S. Verburg

Accommodatie

Sportpark Zwammerdam
Spoorlaan 12
2471PA
ZWAMMERDAM
tel. 0172-613075


Wedstrijdverslag Zwammerdam JO9 -1 tegen SC Woerden JO 9 – 4  gespeeld op 17 september 2022 Uw verslaggever was in opperbeste stemming. 09.30 spelen!
Dat is de wekker op 07.30 wat een luxe en dat in het weekend (maar je krijgt er zoveel voor terug). Hier kan ik wel aan wennen.  
Toen naar de club en iedereen was er en ook nog op tijd ook. Geweldig mensen! Hier kan ik wel aan wennen.
Vandaag deden mee: Adam, Madelief, Nikki, Aiden, Ole, Sean en Bruno  Vervolgens opzoek naar een adres en invoeren in Google Maps. Kreeg ik de melding “weet u het zeker?”.  Ja ik wilde echt naar…. Zwammerdam…  
Daar aangekomen snapte ik wel een beetje waarom Google Maps had geaarzeld maar goed we gingen ervoor.  Onze tegenstander was zo uit de Zwammerdamse klei getrokken en op het veld gezet. Potige kerels van negen jaar oud maar een kleine club dus ze hadden er weer te weinig voor een JO 9 en JO 10, dus moesten wij afzien. Het werd namelijk 10 – 7 maar dat is geen spoiler want het echte verhaal zit achter deze cijfers.  
SC Woerden ging flitsend van start en kwam op 1 – 0 voor door een goal van Sean. Als door een wesp gestoken sloeg Zwammerdam terug. Hierdoor kwamen ze al snel dik voor maar toen kwam de mooiste plotwending via fantastisch teamwerk kwam SC Woerden terug. Ik noem even wat hoogtepunten de goals van Adam, de tackels van Aiden, het keeperswerk van Sean, het druk zetten van Ole, de assists van Bruno, het storen (van de tegenstander) van Nikki en het verdedigen van Madelief. Allemaal deden ze een belangrijke duit in het zakje.  We kregen zelfs van de begeleiding van de tegenstander hier complimenten over. Dat we niet de kopjes lieten hangen toen het circa 6 – 2 stond (u weet ondertussen dat uw verslaggever niet helemaal niet feitelijk correct en zeer bevooroordeeld is). Volgens mij kwamen we terug tot iets van 6 – 5 en toen liepen ze opnieuw uit naar de uiteindelijke einstand.  Het was een mooie wedstrijd waarbij het niet altijd leuk maar zeker leerzaam is voor onze spelers om tegen oudere kinderen te spelen. In dit geval voerden de tegenstanders mandekking namelijk goed uit waardoor onze spelers dat inzicht ook meekregen. Dat zijn weer mooie bouwsteentjes om verder op te gaan.        
Op naar de volgende pot tegen Meerburg JO9-5JM deze begint om 08.30 het is een eindje rijden dus 07.25 rijden we weg bij SC Woerden.   
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!